Thursday, April 12, 2012

LEARN TO PLAY GUITAR - BEST GUITAR LESSONS FOR BEGINERS AND INTERMEDIATES [Kindle, EN] – Besplatna knjiga

AA300_SH20_OU01_ Želite na jednostavan način naučiti svirati i pevati omiljene pesme na gitari, svirati brže i efikasnije ili poboljšati svoju veštinu sviranja gitare! Onda je ova knjiga upravo za vas.
Bez obzira na stil koji želite svirati, bez obzira na nivo znanja (početnik ili ipak imate neko znanje), informacije iz knjige  dobro će vam doći. Garantujemo da ne samo da ćete zadiviti svoje prijatelje i familiju, nego što je još važnije zadivićete i sami sebe!
Vi ćete naučiti svirati svoje omiljene pesme popularnih bendova kao što su Eric Clapton, Guns N 'Roses, Blink 182, NoraJones, The Beatles, Jimmy Buffett, Garth Brooks, Tim McGraw, Avril Lavigne, Blues Traveler  i mnogi drugi, brzo, jednostavno i na revolucionaran način bez frustracija.
Kako besplatno do knjige?
Promocija je na Amazonu i knjiga će biti BESPLATNA vrlo kratko. Zato požurite! Da bi ste ovu knjigu kupili za 0 USD na Amazonu, morate biti registrovani. Ukoliko to već niste učinili, možete se registrovati besplatno i za svega 1 minut. Knjige možete držati i u Cloud-u, gde imate svoju ličnu biblioteku i gde se sve preuzete (kupljene) knjige smeštaju. Dakle ne morate ih download-ovati. Te knjige možete čitati u browser-u. Oni koji žele imati download-ovane verzije svojih knjiga i čitati ih offline mogu preuzeti Kindle aplikaciju za PC ili neki drugi uređaj. Link za besplatno preuzimanje ove knjige nalazi se dole niže:

0 comments:

Post a Comment