Thursday, May 24, 2012

Visual IP Trace Standard Edition – Promotivno i besplatno

Visual IP Trace Visual IP Trace omogućuje praćenje IP adresa i web stranica sve do njihovog izvora ili geografskog položaja, što vam daje mogućnost da zaustavite hakere, proverite adrese kupaca i stnete na kraj praksi zloupotrebe. Sa Visual IP Trace-om, vi ćete biti u mogućnosti da automatski generišete e-mail ka odgovornom ISP-u za bilo koju datu IP adresu ili web stranicu. To je vredan alat za izveštavanje o malverzacijama bez potrebe za posezanjem dosadne administracije!

Svaki trag koji se dobije pomoću Visual IP Trace-a daće geografski položaj vizualno iscrtan na karti sveta. Štaviše, ako ste se suočili sa neuobičajenim usporavanjem ili kočenjem kako bi došli do svoje omiljene web stranice, možete koristiti Visual IP Trace kako bi videli grafički prikaz svake etape duž rute od računara do web stranice sa imenima, lokacijama i mrežnim informacijama čvorova (node), tako da možete brzo videti ako postoji usko grlo!

Kako besplatno do softvera i ključa?

Kliknite na ovaj link kako bi stigli do promotivne stranice! Kliknite na zeleni taster “Get It For Free”. Unesite redom vaše ime, prezime, email adresu, potvrdu email adrese i kliknite na taster “Complete Checkout”. Ubrzo će vam na datu email adresu stići mail sa linkom za preuzimanje softvera i odgovarajućim aktivacijskim ključem. 

0 comments:

Post a Comment