Friday, May 18, 2012

MyLanViewer – Promotivno i besplatno

mylanviewer MyLanViewer je mrežni alat koji lako može postati must-have za mnoge korisnike, obezbeđujući hrpu praktičnih alata, kao što su mrežni skeneri, LAN mesindžeri, subnet monitoring i Wake-on-Lan menadžer.
Na prvi pogled, naići ćete na staromodan interfejs, ali vam to uopšte neće smetati nakon što upotpunosti osetite moć ovog programa.

Sve funkcije su lepo izlistane na levoj strani glavnog prozora, a prikupljeni podaci tačno na sredini, uz nekoliko drugih tastera na vrhu interfejsa.
Postoje dva načina skeniranja, brzo i potpuno koje će analizirati celu mrežu i stvoriti popis koji obuhvata listu povezanih računara uz neke vrlo korisne informacije. Na primer, možete dobiti Round Trip Time (RTL) za svaku pojedinačnu mašinu, kao i MAC adresu, NIC dobavljača, hostname i radnu grupu.

Ako je to moguće, MyLanViewer će tražiti i dalje i vratiti vam OS verziju i vreme korištenja tog dana, kao i prijavljene korisnike i zajedničke resurse.

MyLanViewer takođe obuhvata moćan alat koji vam omogućuje pretraživanje mreže bilo za određeni fajl format ili za korisnički definisano ime fajla, ali proces skeniranja može potrajati u zavisnosti od veličine mreže.
I na kraju ništa manje važan, tu je i namenski mesindžer alat za razgovor s nekim od vaših lokalnih prijatelja.

Sve u svemu, MyLanViewer je veoma koristan alat u velikim mrežama.

Kako besplatno do programa?

Posetite ovu promotivnu stranicu! Kliknite na taster “Get It For Free”. Unesite vaše ime, prezime, email adresu, potvrdu email adrese i kliknite na “Complete Checkout”. Ubrzo će u vaš inbox stići email sa linkom za preuzimanje softvera i odgovarajućim registracijskim ključem. Promocija se završava u subotu 19. maja 2010. godine u 9 sati.

0 comments:

Post a Comment