Friday, May 25, 2012

AllMyNotes Organizer – Promotivno i besplatno #02

AllMyNotes Organizer Informacije koje moramo ili želimo upamtiiti su svuda oko nas i to mogu biti lozinke, linkovi, podsetnici, godišnjice, rođendani, brojevi, samolepljepljive beleške, nacrti, slike, pisma, pristupni kodovi, itd. Postoje mnogi softverski naslovi koji imaju za cilj olakšati prikupljanje podataka i njihovo organizovanje kao što su softveri za organizovanje kontakta, popisivanje listi zadataka, razni podsetnici, satovi, notesi i niz drugih koji imaju usko ciljanu primenu. Svaki od tih programa je dobar, ali svaki od njih ima ograničen opseg korištenja i strogo definisan skup opcija za upravljanje podacima.
Rešenje za čuvanje širokog spektra informacija jeste program AllMyNotes Organizer! Koncept delovanja programa je jednostavan, sačuvati podatke bilo koje vrste i učiniti da do njih lako dođete u bilo koje vreme, a pri tome sakriti ih na sigurno daleko od znatiželjnih očiju štiteći pristup podacima lozinkom!
Tvorci softvera učinili su sve kako bi uklonili ograničenja. Jednostavno možete miksovati tekst datoteke, slike, alarme, tablice... Ovo je odličan alat, tj. univerzalni konstruktor za organizaciju bilo koje vrste podataka! Ovakav koncept je takođe poznat kao “Outliner” koncept.
Sve vaše bilješke se smeštaju u jednu AllMyNotes Organizer datoteku i mogu biti grupisane u fleksibilnim virtualnim folderima, omogućavajući jednostavan, intuitivan pristup i brzo pretraživanje u svako doba.
Kako do besplatnog softvera?
Posetite promotivnu web stranicu! Kliknite na taster “Get It For Free”. U odgovarajuća prazna polja ukucajte redom vaše ime, prezime, email adresu, potvrdu email adrese i kliknite na “Complete Checkout”. Ubrzo će na datu email adresu stići email sa linkom za preuzimanje aplikacije i odgovarajućim aktivacijskim ključem. Promocija traje 24 sata i završava se u 9 sati 26. maja 2012. godine.

0 comments:

Post a Comment