Sunday, February 26, 2012

WinX DVD Bluray Backup Pro Pack - Besplatno


Kompanija Digiarty u saradnji sa sajtom windows8beta.com nudi besplatnu podelu ključeva za paket od 2 softvera pomenute kompanije. Radi se o WinX DVD Bluray Backup Pro Pack-u.

  1. WinX DVD Copy Pro je posebno napravljen da zadovolji korisnike koji traže najnovija DVD bekap rešenja. Njegove mogućnosti su kloniranje DVD-a na DVD disk radi sigurnog čuvanja, kopiranje DVD-a u ISO sliku radi kasnijeg prženja, igranja ili ripovanja, kopiranje DVD-a u MPEG2 fajl sa ne izmenjenim sadržajem za kasniju upotrebu u medija centru, arhiviranje u DVD biblioteci ili prikazivanje DVD-a na PS3, HTPC. Opremljen sa ISO maunterom i DVD snimačem ovaj softver takođe može pomoći u mauntovanju ISO slika na virtualni drajv i prženju DVD-a na DVD.
  2. WinX Blu-ray Decrypter je posebno napravljen za bekap Blue-ray filmova na vaš tvrdi disk kao što je npr. ripovanje Blue-ray u MKV i konverzija Blue-ray u MKV. Sa korisnički prijatnim interfejsom ovaj Blue-ray dekriptor vam omogućuje lako dešifrovanje i kopiranje Blue-ray filmova sa Blue-ray DVD drajva na vaš računar uklanjajući sve zaštite sa BD videa, uključujući šifrovane (AACS), BD+ zaštite od kopiranja, itd. Upotpunosti je kompatibilan sa svim BD medijima.
Giveaway

WinX DVD Bluray Backup Pro Pack na promociji je do 1. marta 2012. godine. Besplatne ključeve i softvere možete pokupiti preko donjeg linka.



0 comments:

Post a Comment